Budapest, XIII. Katona József. u. 41. III/16. Hétköznap: 13.00-20.00 06 (30) 651 2686

Szakmai önéletrajz

Orvos-közgazdász, az Axi-Medica Oktató, Gyógyító és Szolgáltató Kft. alapítója és tulajdonosa vagyok. \\Belgyógyász-endokrinológus-háziorvos szakorvos \\1993-ban szereztem diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. \\1999 - Belgyógyász szakvizsgát tettem. \\2011 - Háziorvostan szakvizsga sikeres letétele után, \\2011 Pécsi Tudomány Egyetem, Általános Orvostudományi Kar Komplementer medicina Tanszéken – Homeopátiás Licence vizsga \\2012 Budapesti Corvinus Egyetem – orvos-közgazdász diploma megszerzése \\2018 Endokrinológia és anyagcsere betegségek szakvizsga

Gyógyítás

Már több mint 20 éve alkalmazom együtt a nyugati és a keleti orvoslást töretlen sikerrel és kitartó lelkesedéssel. \\Hiszem, hogy egy ember test és lélek is egyben, és a legtöbb betegség eredete pszichoszomatikus, ezért a gyógyítás eredményességéhez csak a holisztikus szemlélet vezethet, melynek a célja nemcsak a betegségek tüneti kezelése, hanem a betegek teljes gyógyulása. \\Rendelőmben törekszem arra, hogy a betegségeket minél korábban felismerjük, a panaszok hátterében meghúzódó okokat minél pontosabban meghatározzuk, megszüntessük, és ne csak a tüneteket kezeljük. \\A gyógyítás során a szelíd gyógymódokat részesítem előnyben, mint a homeopátia, Bach-virág terápia, kineziológia, Schüssler-sók.

Rendelés

Főleg pajzsmirigy (Hypothyreosis,Hyperthyreosis, Hashimoto-Thyreoditis), nőgyógyászati hormonális eltérésekkel, az inzulin háztartás zavaraival valamint a serdülőkor jellegzetes problémáival foglalkozom. \\A pajzsmirigy jellemző betegségei: \\- alulműködés (hypothyreosis) \\- túlműködés (hyperthyreosis) \\- pajzsmirigy göbök (struma), \\- jó-és rosszindulatú daganatok \\- pajzsmirigy gyulladás (thyreoiditis) \\A mellékpajzsmirigy által okozott kórképek: \\- alacsony, vagy magas vér calcium szint, \\- csontritkulás, \\- vesekő. \\A vizsgálat során nem csak a tényleges labor eltéréseket látom magam előtt, de az EAV/Voll készülék segítségével a még ki nem mutatott, de már tüneteket okozó functionális zavarokat is kimutathatóvá tudom tenni. Ilyen esetekben gyógyszeres kezelés még biztosan nem kell, de homeopátia és életmód váltás segítségével lassítható a folyamat, sőt bizonyos esetekben gyógyszer nélkül is megoldódik a probléma. \\ \\Nem kerülhetők ki a tartós stressz hatására kialakuló eltérések sem, hiszen számos betegség kialakulásában játszik szerepet a kóros neurohormonális szabályozás. Pl. elhízás, 2-típusú diabetes, gyulladások,allergia,depresszió. \\A stressz hatására bekövetkező neuroendokrin változásokban: a hypothalamus-hypophysis –mellékvese tengely és a szimpatikus idegrendszer vesz részt. \\Az adrenocortikális rendszer tartós aktiválódása inzulinrezisztenciához és obesitáshoz vezet. Ezen kórfolyamatok korai felismerése és a fokozott fizikai aktivitás jelentheti a fenti betegségek megelőzését. \\Vizsgálat során mind ezen eltérésekre találunk utalásokat és elindíthatjuk a folyamat visszafordítását.